Sisustussuunnittelua ja markkinointipalveluita yrityksille

Teenne yritysten tarpeisiin sopivaa sisustussuunnittelua ja tilojen tehokasta brändäystä. Suunnittelemme tiloja yrityksille aina toimistoista erilaisiin julkitiloihin. Suunnittelemamme tilaratkaisut tukevat ihmisten kohtaamista arjessa niin työyhteisöissä kuin asiakaspalvelussakin. Tilat suunnitellaan aina tilan käyttötarkoituksen mukaan. Tilasuunnittelun avulla tiloista tulee toimivia ja viihtyisiä. Kauttamme saat apua myös markkinointiviestinnässä.

toimitila sisustussuunnittelu

Toimitilojen suunnittelu

Työn tekeminen on murroksessa, ja on tärkeää luoda työtila, joka vastaa muuttuvan työn ja tilan käyttäjän tarpeita. Tilasuunnittelu voidaan ottaa osaksi hyvää muutosjohtamista, jolla työnantaja tähtää tuloksellisuuteen muuttuvassa ympäristössä. Ammattitaitoinen suunnittelijamme auttaa löytämään ratkaisut hyvään työtilaan, joka tukee yksilöiden, ryhmien ja yhteisöjen tarpeita ja siten johtaa tulokselliseen ja luovaan työntekoon.

tilasuunnittelu julkitilat

Julkitilojen suunnittelu

Miten palvelet asiakastasi parhaiten? Suunnittelemme tilasi siten, että se mahdollistaa parhaat asiakaskohtaamiset ja jossa brändi on kiinteä osa tilaa ja asiakaskokemusta. Suunnittelemme kohteet aina tilankäyttäjien erityistarpeiden mukaan ja uusimpia trendejä seuraten.  Tarjoamme myös apua markkinointisuunnitelmien tekoon ja palvelukonseptointiin. Tavoitteenamme on auttaa asiakasta löytämään ratkaisut parhaimpiin asiakaskohtaamisiin ja liiketoiminnan tuloksellisuuteen.

 

Toimitilat brändäys tilasuunnittelu

Toimitilojen brändäys ja markkinointiviestintä

Luomme yrityksesi toimitiloihin yhtenäisen yritysilmeen aina aulatiloista työtiloihin. Yrityksen toimitilat ovat tärkeä osa asiakaskokemusta ja brändin ilmeneminen myös työtiloissa vaikuttaa osaltaan yrityskulttuurin muodostumiseen ja yhteisöllisyyden kokemiseen. Voisitko hyödyntää uutta ilmettä myös asiakasviestinnässä? Autamme viestimään muutoksesta eri sidosryhmille ja tuomme tuloksellisuutta kohtaamisiin viestinnän keinoin myös muissa kohtaamispisteissä.

Projektinjohto

Muutostyön vieminen maaliin vaatii resursseja ja onnistuneen projektin takaa ammattimainen projektinhallinta. Meiltä saat kokeneen projektipäällikön pitämään huolta, että urakka valmistuu aikataulussa ja budjetissa.

 

Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!