Kun oma aika ei riitä, sisustussuunnittelija auttaa!

Remontoitko vai rakennatko uutta? Onko perheesi kasvanut? Tuoko ikääntyminen uusia tarpeita asumiseen? Kun aika ei riitä tai ideat ovat vähissä sisustussuunnittelijamme auttaa! Tarjoamme apua kotien sisustuspulmiin ja teemme suunnitelmia yksityiskoteihin oli kyseessä uudiskohde, saneerauskohde tai  vapaa-ajan asunto. Kauttamme saa apua niin yksittäisiin sisustusongelmiin kuin suurempiin kokonaisuuksinkin. Ammattitaitoinen sisustussuunnittelija auttaa sinua löytämään oikeat ratkaisut muuttuvassa elämäntilanteessa.

sisustussuunnittelu kodi vintage moderni

Sisustussuunnittelu

Teemme sisustussuunnitelmat aina asiakkaan tarpeen mukaan. Suunnitelma voi sisältää yhden huoneen tai vaikka koko asunnon suunnittelun. Sisustussuunnitelma voi pitää sisällään seuraavia osa-alueita:

 • tilasuunnittelua
 • kiinto -ja/tai irtokalustesuunnitelma
 • pintamateriaali-, väri- tekstiili ja valaistussuunnitelma
 • pientä stailausta kodin ilmeen raikastamiseksi

Suunnitelma sisältää aina pohjakuvat, 3D-kuvat tai muut tarvittavat havainnekuvat sekä listauksen hankittavista tuotteista ja materiaaleista.

Tilasuunnittelu sisustussuunnittelu

Tilasuunnittelu

Tilasuunnittelun avulla ratkotaan tilan mahdolliset ongelmakohdat ja parannetaan tilojen käytettävyyttä. Muutostyöt tehdään aina asiakasta kuunnellen. Suunnittelemme tilat käytännöllisiksi on sitten kyseessä uudiskohteet tai remonttikohteet. Seinän siirto tai uusi WC voivat tuoda yllättävän paljon elinmukavauutta kotiisi.

Meillä on kokemusta mm. kylpyhuoneen laajennuksista ja keittiön siirroista. Autamme mielellämme isommissa keittiö- tai kylpyhuoneremonteissa ja verkostomme kautta löytyvät myös sopivat LVI- ja rakennesuunnittelijat suurempiinkin muutostöihin.

Vanhat talot sisustus

Vintage sisustus

Oletko remontoimassa vanhaa asuntoa? Suunnittelemme vanhojen kohteiden tilamuunnokset ja sisustuksen niin, että ne vastaavat modernin asumisen tarpeita, mutta säilyttävät asunnon alkuperäisen tunnelman. Ajattomilla sisustusratkaisuilla ja alkuperäisiä arkkitehtonisia elementtejä kunnioittaen saadaan asunnosta nykyaikaan sopiva, missä vanha ja uusi kulkevat käsi kädessä.

sisustusneuvonta, stailaus

Sisustusneuvonta

Tarjoamme sisustusneuvontaa paikan päällä sisustettavassa kohteessa tai esim. sisustusliikkeessä. Neuvonta on n. 2 tunnin yhteinen keskustelutuokio, jolloin pureudutaan tilan ongelmakohtiin ja saat apua esimerkiksi kalustevalintoihin, väreihin tai pintamateriaalivalintoihin. Ohjeet annetaan paikan päällä ja saat neuvonnasta myös kirjallisen yhteenvedon.

Sisustusneuvonta hinta alk. 350,-

Sisustussuunnittelu - Tietoa suunnitteluprosessista

Arviointikäynti

 • Ensitapaaminen joko paikanpäällä tai tarvittaessa puhelinpalaveri, jossa asiakas ja sisustussuunnittelija käyvät läpi suunnittelutyön sisältöä. 

Tarjous

 • Tapaamisen perusteella suunnittelija antaa kirjallisen tarjouksen.
 • Kun tarjous on hyväksytty pidetään aloituspalaveri, jossa otetaan mitat ja määritellään tarkemmat suuntaviivat suunnittelulle.
 • Mitä paremmin asiakas on miettinyt omia tarpeitaan ja toiveitaan, saadaan suunnitteluprosessi tehokkaasti alkuun aloituspalaverin jälkeen.

Suunnittelutyö

 • Aloituspalaverin jälkeen sisustussuunnittelija koostaa ideoita, tekee luonnoksia ja valmistelee muutaman vaihtoehdon, jotka käydään läpi välipalaverissa.
 • Välipalaveri on tärkeä vaihe asiakkaan päätöksenteossa, koska tässä vaiheessa lyödään lukkoon valitut vaihtoehdot ja suunnittelija työstää suunnitelman loppuun yhdessä sovitun mukaisesti.
 • Kun suunnitelma on valmis, käydään se vielä yhdessä asiakkaan kanssa läpi.

Toteutus

 • Suunnittelutyön lisäksi voimme antaa neuvontaa tai hallinnoida remonttiprojektin puolestasi. Voimme esimerkiksi hoitaa tarjouspyynnöt, selvitystyöt ja tilaukset.
 • Halutessasi voimme viimeistellä  projektin puolestasi ja tarjota kokonaisvaltaisen paketin, missä hoidamme projektinhallinnan lisäksi vielä kohteen viimeistelyn ja stailaamme kohteen käyttöönottovalmiiksi.

Projektit ovat eri kokoisia ja joissakin projekteissa välipalavereita voi olla useita riippuen suunnitelman sisällöstä. Suunnittelija ja asiakas ovat tiiviissä yhteistyössä koko projektin ajan, mikä takaa sen, että suunnitelmat toteutuvat asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Ohjeita ensitapaamiseen_Design Social Helsinki

Ohjeita ensitapaamiseen

Valmistaudu ensitapaamiseen huolella! On ensiarvoisen tärkeää ja myös kustannustehokasta, että sisustussuunnittelija pääsee heti kärryille siitä, mitä tilaltasi odotat, mistä tyylistä pidät ja myöskin minkälainen budjetti sinulla on käytössäsi. Mitä paremmin kerrot toiveistasi, sitä sujuvampi on suunnitteluprosessi.

Helppo tapa päästä alkuun on kerätä vaikka ideakuvia, joita käytte yhdessä suunnittelijan kanssa läpi.

Soita +358 44 2377499 ja sovitaan tapaaminen!